Over ons

We worden ons gelukkig steeds meer bewust van ons energiegebruik. We moeten natuurlijk ook wel want onze fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk en daarom ziet, leest en hoort u dat er naar bruikbare alternatieven gegrepen wordt. Niet meer afhankelijk zijn van energieleveranciers.

Niet meer afhankelijk van een energieleverancier, maar zelf het heft in handen nemen en het liefst zelf duurzaam energie opwekken. Energie uit natuurlijke bron. Duurzaam en goed voor het milieu. Dat is wat we willen. Maar hoe? Met de juiste aanpak van Disselhorst Green Energy is het prima realiseerbaar. Wij dragen graag ons steentje bij als het om een duurzame wereld gaat. We beginnen wel wat dichter bij huis: Heel Salland groen! Met uitgekiend advies en eerste klas kwaliteitsproducten bekennen we meteen kleur en zorgen we voor een groene toekomst.
Vraag ons dus gerust wat onze favoriete kleur is en wij vertellen u graag waarom!

Waarom u kiest voor ons

U bent geïnteresseerd in klimaatneutraal wonen, hoe met energie om te gaan, hoe energie op te wekken, te gebruiken én te besparen. Dan is Disselhorst Green Energy uw groene partner. Wij zijn van huis uit een volledig gecertificeerd installatiebedrijf met een schat aan ervaring, kennis van producten en zeer goede contacten met leveranciers waardoor kwaliteit, garantie en service al jaren stevig gewaarborgd zijn. Kortom; installeren zit ons in het bloed.

Advies van Disselhorst Green Energy is altijd maatwerk. Exact toegesneden op uw situatie. Want welke middelen en toepassingen te gebruiken is per huishouden verschillend. Denk maar aan de grootte van het pand, of het geïsoleerd is en de gezinssamenstelling. Van zonnepanelen, zonneboilers, ledverlichting, warmtepompen weten we alles, daag ons maar uit! Maar wat het best bij u rendeert, is maatwerk. Een eerlijk en objectief advies. Daar mag u ons aan houden.