Over Disselhorst

Over Disselhorst Totaal Installateur: Een kwalitatief hoogwaardig installatiebedrijf en al meer dan een halve eeuw een begrip in Salland en daar buiten. Van advies, via ontwerp en aanleg tot onderhoud is Disselhorst Totaal Installateur uw partner in installatietechniek voor woningbouw, agrarische organisaties en utiliteitsbouw.

Team Disselhorst Totaal Installateur

Het team van Disselhorst Totaal Installateur is deskundig, betrouwbaar, efficiënt, flexibel en betrokken. Oplossingsgericht en met een heldere manier van communiceren. Professionals die perfect zijn opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Waarom Disselhorst Totaal Installateur

U staat op het punt uw droomhuis te (laten) bouwen, verbouwen of renoveren. U heeft het helemaal uitgedokterd. U weet precies wat u wilt. U weet ook dat u hierbij hulp nodig heeft. U zoekt een specialist. Nee, u zoekt dé specialist. Maar ook een gesprekspartner met wie u altijd kunt overleggen. Dé specialist in installatietechniek, elektraverwarming en sanitair, waarop u kunt bouwen en vertrouwen dat hij samen met u het beste resultaat behaalt. U wilt geen verrassingen. U wilt kwaliteit. En dat is exact waar Disselhorst Totaal Installateur voor staat.

Certificeringen

Disselhorst Totaal Installateur beschikt over diverse certificeringen.

Wij zijn lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Leden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Ook zijn we KvINL-gecertificeerd. KvINL staat voor Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland, opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.