Over Disselhorst Green Energy

Over Disselhorst Green Energy: Disselhorst Green Energy is ontstaan vanuit Disselhorst Totaal Installateur, een kwalitatief hoogwaardig installatiebedrijf en al meer dan een halve eeuw een begrip in Salland en daar buiten. Tegenwoordig zijn we onderdeel van de VDK Groep en richten we ons voornamelijk op energieadvies bij particulieren en bedrijven.

Waarom Disselhorst Green Energy

Bent u geïnteresseerd in klimaatneutraal wonen, hoe met energie om te gaan, hoe energie op te wekken, te gebruiken én te besparen? Dan is Disselhorst Green Energy uw groene partner. Wij zijn een volledig gecertificeerd bedrijf met een schat aan ervaring, kennis van producten en zeer goede contacten met leveranciers waardoor kwaliteit, garantie en service al jaren stevig gewaarborgd zijn.

Team Disselhorst Green Energy

Het team van Disselhorst Green Energy is deskundig, betrouwbaar, efficiënt, flexibel en betrokken. Oplossingsgericht en met een heldere manier van communiceren. Onze professionals weten alles van zonnepanelenzonneboilersledverlichting en warmtepompen en geven u een eerlijk en objectief advies. Advies van Disselhorst Green Energy is altijd maatwerk. Exact toegesneden op uw situatie, zoals de grootte van uw woning, hoeveel personen er wonen en hoe goed het geïsoleerd is.

Certificeringen

Disselhorst Green Energy beschikt over diverse certificeringen.

Wij zijn lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Leden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Ook zijn we KvINL-gecertificeerd. KvINL staat voor Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland, opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.