Offerte zonnepanelen voor uw bedrijfspand

Wanneer u besluit zonnepanelen voor uw bedrijfspand aan te schaffen, is het belangrijk dat u goed weet wat uw mogelijkheden zijn en met welke kosten en baten u rekening moet houden. Dat kan door een offerte zonnepanelen voor uw bedrijfspand te vragen bij Disselhorst Green Energy.

Zonnepanelen voor bedrijfspanden

Een adviesgesprek vooraf

Disselhorst Green Energy maakt een offerte zonnepanelen voor uw bedrijfspand op basis van een adviesgesprek. Een van onze medewerkers gaat ter plekke met u bespreken wat uw mogelijkheden voor plaatsing van zonnepanelen zijn. Hij bekijkt daarbij ook hoe de maximale opbrengst behaald kan worden.

Kosten zonnepanelen voor uw bedrijfspand

De prijs van zonnepanelen is in de afgelopen jaren gedaald. Bij het inschatten van de kosten van zonnepanelen voor uw bedrijfspand, kijkt u niet naar de prijs per zonnepaneel, maar naar de prijs per capaciteitseenheid Wattpiek (Wp). Een zonnepaneel van € 200 die 270 Wp oplevert, kost € 0.74 per Wattpiek. Een zonnepaneel van € 190 die 250 Wp oplevert, kost € 0.76 per Wattpiek. Het zonnepaneel van € 200 lijkt duurder, maar dat is dus niet zo vanwege de hogere capaciteitseenheid Wattpiek.

Een offerte zonnepanelen voor uw bedrijfspand op maat

Na het verzamelen van de noodzakelijke informatie maken we een offerte zonnepanelen voor uw bedrijfspand op maat. Deze is gespecificeerd per product met onder andere hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen, welke omvormer het meest geschikt is en welk montagemateriaal gebruikt wordt.

Disselhorst Green Energy geeft u een helder en eerlijk advies over de verschillende zonnepanelen waar wij mee werken. Verder maken wij ook een opbrengstberekening voor uw specifieke situatie en berekenen we de effecten van de investering in zonnepanelen op uw elektriciteitskosten. De opbrengst van zonnepanelen is per situatie verschillend. Dat is namelijk afhankelijk van uw huidige energieverbruik, de plaats van de zonnepanelen en het aantal zonne-uren.

Met de opbrengstberekening en de hoogte van het offertebedrag berekenen we de terugverdientijd van uw zonnepanelen.