Installateur zonnepanelen voor uw bedrijfspand

Naast het kiezen van de juiste zonnepanelen, omvormer en andere materialen is de keuze voor de juiste installateur zonnepanelen voor uw bedrijfspand van groot belang. De totale kosten voor plaatsing van zonnepanelen zijn te verdelen in ongeveer 70% materiaalkosten en 30% installatiekosten. Daaronder vallen het uurloon voor de installatie, de plaatsing en huur van steigers, verkoop- en offertekosten en het papierwerk, zoals aanmelding bij de netbeheerder en de energieleverancier.

Installateur zonnepanelen bedrijfspand

Er zijn veel bedrijven die zonnepanelen installeren, maar met een vakbekwaam Installateur zonnepanelen voor uw bedrijfspand zoals Disselhorst Green Energy bent u verzekerd van een deskundige installatie.

Het team van Disselhorst checkt of er voldoende ballast is bij zonnepanelen op platte daken. Ook zorgt zij voor afgedekte stekkerverbindingen waardoor er geen roest kan ontstaan en daardoor toenemend stroomverlies. Uiteraard leveren en installeren wij ook de meest geschikte omvormer voor uw zonnepanelen.

Over Disselhorst Green Energy

Disselhorst Green Energy is een onderdeel van Disselhorst Totaal Installateur, een kwalitatief hoogwaardig installatiebedrijf en al meer dan een halve eeuw een begrip in Salland en daar buiten. Van advies, via ontwerp en aanleg tot onderhoud is Disselhorst Totaal Installateur uw groene partner in installatietechniek voor woningbouw, agrarische organisaties en utiliteitsbouw.

Het team van Disselhorst Green Energy is deskundig, betrouwbaar, efficiënt, flexibel en betrokken. Oplossingsgericht en met een heldere manier van communiceren.

Certificeringen installateur zonnepanelen voor uw bedrijfspand

Disselhorst Green Energy beschikt over diverse certificeringen.

Wij zijn lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Leden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Ook zijn we KvINL-gecertificeerd. KvINL staat voor Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland, opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Verder zijn we erkend Sterkin Installateur en voldoen we aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Bij een Sterkin installateur komt kwaliteit op de eerste plaats.