Adurolight

Disselhorst Green Energy is dealer van Adurolight. Dit bedrijf uit Dedemsvaart ontwikkelt en produceert de beste lichtoplossingen met een mooier, efficiënter en duurzamer resultaat. De kennis, toewijding en innovatiedrift van Adurolight maken het mogelijk om de beste LED verlichting te maken met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen voor het verlichten van openbare ruimtes, industrie, huis & tuin, kantoren en agro.

Het management van Adurolight, met roots in zowel Europa als China, stelt de klant centraal in alles wat ze doet. Marktgericht werken, optimale service verlening en uitsluitend het beste product willen bieden, daar gaat het om bij Adurolight.

Ledlampen van Adurolight

Ledlampen van Adurolight kunnen eenvoudig conventionele lampen en tl-buizen in bestaande fittingen vervangen. U profiteert direct van de lagere energiekosten en optimale lichtopbrengst en u geniet van de zeer getrouwe kleurweergave. Een prima investering in duurzaamheid.

Binnenverlichting van Adurolight

Op de moderne werkplek moeten verschillende visuele taken worden uitgevoerd die vragen om optimale verlichting met een getrouwe kleurweergave. De productiviteit van uw medewerkers wordt mede bepaald door de lichtervaring op de werkplek. Binnenverlichting van Adurolight combineert de voordelen van LED verlichting, zoals hoge energie-efficiëntie en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur.

Buitenverlichting van Adurolight

Buitenverlichting van Adurolight voldoet aan alle industriële eisen en is stofvrij en sproeiwaterdicht. Tijdens alle weersomstandigheden kunt u rekenen op de robuuste armaturen met energiezuinige LED verlichting, die tegen een stootje kunnen. Bovendien krijgt u maar liefst vijf jaar garantie op de buitenverlichting.

Industriële verlichting van Adurolight

Adurolight industriële LED verlichting voldoet aan alle industriële standaarden qua veiligheid en betrouwbaarheid. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Optimale verlichting in industriële ruimtes is van groot belang. Ook onder zware belasting blijft de energiezuinige LED verlichting van Adurolight branden en bent u verzekerd van een hoge lichtopbrengst.