LED verlichting

LED verlichting is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en tinten en zorgt voor een prachtig sfeervolle verlichting. Daarnaast is LED verlichting duurzaam vanwege een lange levensduur en een laag energieverbruik. Ledlampen worden nauwelijks warm en kunnen prima tegen schokken en trillingen. In vergelijking met halogeen- en gloeilampen gaan Ledlampen 50 keer langer mee en bespaart u tot wel 90% op uw energiekosten. Bovendien hoeft een Ledlamp, in tegenstelling tot de spaarlamp, niet bij het chemisch afval. Het mag gewoon in de prullenbak.

LED verlichting

Terugverdientijd LED verlichting

De aanschafprijs van LED verlichting is weliswaar hoger dan die van conventionele verlichting, maar deze investering is binnen twee jaar terugverdiend. Eén Ledlamp bespaart jaarlijks gemiddeld 55 kWh. Dat is op jaarbasis € 12 per lamp bij een energieprijs van € 0,22 per kWh. Als u weet hoeveel lampen u in uw huis of bedrijfspand heeft, dan weet u welke enorme besparing omschakelen naar LED verlichting u oplevert.

Fiscale voordelen aanschaf LED verlichting

Naast de besparing op uw energiekosten kunt u als ondernemer ook fiscaal voordeel halen uit de aanschaf van uw LED verlichting via de Energie-investeringsaftrek (EIA). U kunt een percentage van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Om gebruik te kunnen maken van deze regeling moet u wel aan enkele voorwaarden voldoen. Disselhorst Green Energy adviseert u vakkundig over de fiscale voordelen die voor u van toepassing zijn.

Dealer Adurolight

Disselhorst Green Energy is dealer van Adurolight. Dit bedrijf uit Dedemsvaart ontwikkelt en produceert de beste lichtoplossingen met een mooier, efficiënter en duurzamer resultaat. De kennis, toewijding en innovatiedrift van Adurolight maken het mogelijk om de beste LED verlichting te maken met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving.

Het management van Adurolight, met roots in zowel Europa als China, stelt de klant centraal in alles wat ze doet. Marktgericht werken, optimale service verlening en uitsluitend het beste product willen bieden,  zit in het DNA van Adurolight. Meer informatie