Laadpalen

Steeds meer mensen rijden elektrisch. Dat is duurzaam en het geeft geen vervuiling. Disselhorst Green Energy levert en installeert de modernste en krachtigste laadpalen, zodat uw bezoekers en medewerkers weer snel met een volle accu op weg kunnen. Een ideale service, bijvoorbeeld voor de Horeca. Met uw eigen stroomvoorziening laadt u de elektrische auto van uw klanten op, terwijl zij genieten van een heerlijke lunch of een smakelijk diner.

Laadpalen auto

Meerwaarde van laadpalen bij uw bedrijf

De belangrijkste meerwaarde van laadpalen bij uw bedrijf is de extra service aan uw bezoekers en relaties. Dankzij uw laadpalen kunnen zij hun elektrische auto snel, makkelijk en veilig opladen. De laadpalen van Disselhorst Green Energy zijn geschikt voor ieder type elektrische auto en ieder type laadpas.

Verder faciliteert u uw medewerkers om op het werk te laden en zoveel mogelijk elektrische kilometers te rijden. Met de plaatsing van laadpalen stimuleert u uw medewerkers om gebruik te maken van elektrische auto’s. Daarmee draagt u uw steentje bij aan een duurzame toekomst en het versterkt uw imago als duurzaam bedrijf.

Kennis en expertise rond laadpalen

Disselhorst Green Energy heeft alle benodigde kennis en expertise rond laadpalen in huis. Met onze laadpalen staat u nooit zonder stroom. Disselhorst levert, plaatst en installeert vakkundig, snel en betrouwbaar. Op basis van uw wensen bieden wij u geheel vrijblijvend een offerte, helpen u bij de keuze van de paal en we regelen de volledige installatie.

Fiscale voordelen van laadpalen

Als ondernemer profiteert u van een aantal fiscale voordelen bij de aanschaf van één of meerdere laadpalen. Zo verdient u een groot deel van uw investering snel terug.

De Rijksoverheid wil dat er in 2020 in ons land 200.000 elektrische auto’s rijden. Om dit te stimuleren komen ondernemers bij de aanschaf van laadstations in aanmerking voor drie fiscale regelingen. Bij de aanschaf van laadstations kunt u aanspraak maken op de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Hiermee kunt u tot 36% van de investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst. Naast de MIA is op het laadstation ook de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) van toepassing. Dit geeft u de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer en hoe snel u de investering voor het laadstation afschrijft. De Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) biedt u tot slot de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. De KIA is een extra aftrekpost die u mag voeren over bedrijfsmiddelen die hiervoor in aanmerking komen, waaronder laadpalen. U mag tot circa 28% van de gemaakte kosten van de fiscale winst aftrekken. Om gebruik te kunnen maken van de MIA, VAMIL en KIA-regelingen moet u wel aan enkele voorwaarden voldoen. Het team van Disselhorst Green Energy kan u vakkundig adviseren over de fiscale voordelen die voor u van toepassing zijn.